Praktijk Anne-marij Pasma

voetreflexologie, healing en life coaching

Life Coaching

Vaak blijkt dat mensen op een bepaald moment in hun leven tegen situaties aanlopen die ze niet meer de baas kunnen.

Je voelt zich onbegrepen en weet niet meer welke kant men op moet en je ervaart een gevoel van druk, spanning, stress en/of ziekte.
Dit gaat dan samen met verlies aan weerstand op zowel mentaal, emotioneel als lichamelijk vlak. Met als gevolg daarvan on-balans. Dit heeft uiteraard ook zijn invloed op onze omgeving. De reacties die we dan van onze omgeving krijgen bevestigen dan weer ons onbegrepen gevoel en de negatieve gedachten over onszelf, waardoor we in een vicieuze cirkel terecht komen
Coaching biedt je inzicht in de manier waarop je je eigen werkelijkheid creëert en het geeft je inzicht in de manier waarop je functioneert en je eigen aandeel in de situatie. Het laat je vanuit je zelf zien wat de oplossingen zijn.
Door er samen naar te kijken krijg je de gelegenheid om stil te staan bij de manier waarop je functioneert en hoe je daarin veranderingen kunt brengen.

 

Voor wie?

Iedereen die met een bepaald thema worstelt in zijn leven kan baat hebben bij coaching. Voor zowel volwassen als kinderen.

 Wat kan het je opleveren?

- ontwikkelen van meer zelfvertrouwen 
- minder stress
- meer jezelf zijn
- onderzoeken en stellen van je eigen grenzen en beperkingen
- innerlijke en uiterlijke conflicten oplossen
- innerlijke rust
- werken aan heling van blokkades.
- leren om met je hooggevoeligheid om te gaan.